2012-09-03 09:04:04• hírek • noiportal.hu

Napi horoszkóp: Halak - helyzeted megingathatatlan

Napi horoszkóp szeptember elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kedves Kos! Hirtelen annyi tennivaló szakad a nyakadba, hogy ki sem látszol belőle. Ettől nem túlzottan vagy lelkes, és könnyen előfordulhat, hogy nem lesz köszönet a munkádban. Kerüld a balesetveszélyes helyzeteket, a csúcsforgalmat, és ha lehet az autózást se erőltesd. Mélyedj el gondolataidban. Ez legalább sikerélményekkel kecsegtet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kedves Bika! Legszívesebben fel sem kelnél, csak olvasnál, szundikálnál egész nap. Azon töprenkedsz, hogy miért tette ezt vagy azt a főhős, hogyan lehetett volna ügyesebben megoldani egy-egy jelenetet, párbeszédet. Néhány mondatot többször is elolvasol, mert a szerző olyan gondolatokat fogalmaz meg, amelyek téged is foglalkoztattak már.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kedves Ikrek! Foglalkoztat egy telefonhívás. Nem tudod mire vélni, de nem érdemes törnöd a fejed, mert a rejtély hamarosan megoldódik. Olyan érzésed támad, hogy valaki figyel, követ. Szemben meglebben a függöny, eltűnik egy arc az ablak mögött. Lehet, hogy jók a megérzéseid, de az sem lehetetlen, hogy csak a képzeleted játszik veled.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kedves Rák! Ha még bírod az egyedüllétet, mozdulj ki a természetbe. A szeptember eleji napsugarak visszaadják tovatűnni látszó kedvedet. Ülj ki egy folyó partjára, esetleg keresd fel régi, gyermekkori játszóhelyeidet. Ne restelld a nosztalgiát, kellemes emlékek jutnak majd az eszedbe. Az sem kizárt, hogy találkozol végre a nagy szerelemmel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kedves Oroszlán! Egy hosszú éjszaka után ne várj magadtól nagy teljesítményt, noha ismét jól érzed magad a bőrödben. Családod az Oroszlán legszebb arcában gyönyörködhet, és az otthoni feszültségek oldódni látszanak. Igyekezz megóvni e törékeny békét, és partnereddel egy beszélgetés révén próbáld hosszú távra is megteremteni az összhangot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kedves Szűz! Most már szükséged van egy kis lelki felfrissülésre. A nyári szünetben teljesen kiéheztél egy kulturális programra. Egy újonnan megnyíló kiállítás tán kitöltheti az űrt. Teljesen a látottak-hallottak hatása alá kerülsz, így szívesen behúzódsz a szobádba, hogy feldolgozhasd az élményeket. Ezért este tán minden program mellőzendő!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kedves Mérleg! Unod már, hogy a hétvége mindig ugyanúgy telik. Családi körben, déli ebéddel, és egy kényszeredett beszélgetés után irány haza. Elhatározod, hogy változtatsz ezen, legalábbis ez a vasárnap rendhagyó lesz. Sportolással vagy kirándulással telik a nap, és alig eszel valamit, akkor is csak gyümölcsöt. Sokkal jobban érzed magad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kedves Skorpió! Kicsinyeskedéssel aztán nem lehet megnyerni emberek bizalmát, ezt te már jól tudod. Figyelmeztesd tehát őt is erre, hiszen még mindig azt hiszi, hogy apró szívességekkel megvásárolhatja jóindulatodat. A legjobb stratégia az lenne, ha végig mellette állnál, és minden mozdulatát figyelve jó tanácsokkal segítenéd lépéseit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kedves Nyilas! Ma fontos felismerésekre és talán elhatározásokra juthatsz a mostanában annyira foglalkoztató kérdésekben. Radikális döntések lehetőségét mérlegeled. Előtte azonban vess számot azzal, hogy döntésed keresztülvitele biztosan nem fog simán, konfliktusmentesen menni. Nemcsak másokkal, de elsősorban önmagaddal kell megküzdened.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kedves Bak! Nem baj – sőt! -, ha megdöbbentő, csak mindenképpen újszerű legyen az, amivel most foglalkozni kezdesz. Szellemi kibontakozásodnak ne vessen gátat, hogy ezzel még senki nem foglalkozott. Olyan új rádöbbenések vannak ebben a világban, amelyek megfejtéséhez mindenfajta kísérletezést és elgondolást is be kell vetni. Igyekezz hát!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kedves Vízöntő! Jó bornak nem kell cégér – kérkedsz a tegnapi ajánlaton felbuzdulva. Kedvesed boldog is, meg aggódik is, örül sikerednek, de fél, hogy túl sokat vállaltál. Tervezgetős együttléteteket egyetlen esemény zavarja meg: csaknem elfelejtettétek, hogy ma vendégségbe vagytok hivatalosak. Azért szerencsére sikerül időre megérkeznetek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kedves Halak! Fejed feltartod, mellkasodat kidomborítod, így tekintesz szét a világban magad körül. Helyzeted szilárd, megingathatatlan. Ebben tán még sohasem voltál olyan biztos, mint most. Kedvesed ragaszkodó szeretettel vesz körül, és sokan nem tudnak meg lenni nélküled. Pótolhatatlan vagy, és ez felemelő érzés. Nem? Egyszerűen szédítő…

Napi horoszkóp
(noiportal.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: